Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θεωρώντας ότι πρέπει να είναι ενεργό μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας  και στα πλαίσια των δράσεων με κοινωνικό πρόσημο που υλοποιεί, στέκεται αρωγός σε σχολικές μονάδες (Γ Αθήνας) και προσφέρει τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας  στην αναβάθμιση,  τον εκσυγχρονισμό  υποδομών και  υπηρεσιών των σχολικών μονάδων καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας  της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης.

  Έτσι οι  καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Η/Υ», Δ΄ Εξαμήνου του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου, στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Άσκηση» και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση  των εκπαιδευτών τους, προσφέρουν

υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης,

του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου σας (εργαστήριο πληροφορικής, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακές συσκευές, δικτύωση υπολογιστών κ.λ.π). Το κάλεσμα έχει αναφορά σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδεικτικές εργασίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν:

Έλεγχος ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καταγραφή προβλημάτων, αντικατάσταση υλικών hardware από Η/Υ, απεγκατάσταση και εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων windows και ubuntu (ανάλογα με την συμβατότητα του ηλεκτρονικού υπολογιστή), εγκατάσταση βοηθητικών προγραμμάτων, καθαρισμός Η/Υ, κατασκευή καλωδίων δικτύου, τοποθέτηση πριζών δικτύου, εγκατάσταση Windows Server 2008 και 2012 όπου χρειάζεται και μπορεί να υλοποιηθεί, ανακατασκευή και διαμόρφωση του RACK. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Mε εκτίμηση

 

Ο Διευθυντής

 

Παναγιώτης Καλαμπαλίκης

    Msc Πληροφορικής

Περιστέρι 7/3/2019

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105749380  ώρες 15.00-19.00

 

 (fax): 210-5765355


 email:        This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Iστοσελίδα: http://www.iekperisteriou.gr

 Facebook:https://www.facebook.com/Iek-Peristeriou-
             688259321272949