• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Τελευταίες Ανακοινώσεις - Νέα

Με δεδομένο την έναρξη μαθημάτων στις 22/10/2018, λαμβάνοντας υπόψη τις αργίες που υπάρχουν  και προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η κατάρτιση των 15 εβδομάδων θα χρειασθούν αναπληρώσεις μαθημάτων. Οι αναπληρώσεις που πρέπει να γίνουν είναι δύο (2) για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται  τις ημέρες Δευτέρα , Τρίτη, Παρασκευή  και τρεις (3) για τα μαθήματα που γίνονται την Τετάρτη και Πέμπτη.

Οι αναπληρώσεις ξεκινούν από την  3η εβδομάδα κατάρτισης, ημέρα
Παρασκευή 9/11/2018  στην οποία θα γίνουν αναπληρώσεις τα
μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Δευτέρα  .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 16/11/2018 στην οποία θα γίνουν αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Τρίτη .

 Στη συνέχεια  την Παρασκευή 23/11/2018 στην οποία θα γίνουν αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Τετάρτη  .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 30/11/2018  στην οποία θα γίνουν  αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Πέμπτη  .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 7/12/2018 στην οποία θα γίνουν αναπληρώσεις τα  μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Δευτέρα  .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 14/12/2018 στην οποία θα γίνουν αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Τρίτη .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 21/12/2018  στην οποία θα γίνουν  αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα Τετάρτη .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 11/01/2019  στην οποία θα γίνουν  αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα  Πέμπτη .

Στη συνέχεια την Παρασκευή 18/01/2019  στην οποία θα γίνουν  αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα  Τετάρτη (αναπλήρωση Τριών Ιεραρχών 30/1/2018).

Στη συνέχεια την Παρασκευή 25/01/2019  στην οποία θα γίνουν  αναπληρώσεις  τα μαθήματα των τμημάτων που γίνονται ημέρα  Πέμπτη  (αναπλήρωση Αγίου Αντωνίου πολιούχου Περιστερίου 17/1/2019).

Προσοχή! Τα τμήματα που έχουν μάθημα κάθε Παρασκευή δεν ακολουθούν τα παραπάνω , καθώς και όπου είναι εφικτή η αναπλήρωση την ίδια ημέρα .

Δείτε επίσης το χρονοδιάγραμμα του Χειμερινού εξαμήνου  2018 Β πατώντας εδώ.

Παρακολουθείτε τα  εβδομαδιαία προγράμματα καθώς και
τις ανακοινώσεις του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου  γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.