• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Τελευταίες Ανακοινώσεις - Νέα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικών προσφορών για την κάλυψη αναλωσίμων ειδών (υλικών εκπαίδευσης) εργαστηριακών μαθημάτων του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)»

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Περιστερίου, που εδρεύει στο Περιστέρι (Λευκωσίας 50, Περιστέρι 121 33), ενδιαφέρεται να καλύψει με αναλώσιμα είδη τις ανάγκες των εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» .

Για τον σκοπό αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να αποστείλουν τις οικονομικές τους προσφορές για τα είδη που αναγράφονται στον συνημμένο πίνακα από την Δευτέρα 19/11/2018 έως και την Δευτέρα 26/11/2018 και ώρα 15:00 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η προμήθεια των αναλωσίμων ειδών θα γίνει μετά την κατακύρωση της διαδικασίας σε ανάδοχο από το Τμήμα Προμηθειών και Διοικητικής Μέριμνας του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), το οποίο αποτελεί  ΝΠΙΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τα τιμολόγια θα εκδίδονται  επί πιστώσει και θα έχουν χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής τουλάχιστον μετά την  πάροδο τετραμήνου από την έκδοσή τους. Η έκδοση θα γίνεται στα φορολογικά στοιχεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, το οποίο είναι και αρμόδιο για την αποπληρωμή τους. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται στην έδρα του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου ή στους χώρους εργαστηριακής κατάρτισης, κατόπιν συνεννόησης. Η παράδοση των υλικών εκπαίδευσης δύναται να είναι τμηματική ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ΙΕΚ.

Δείτε την λίστα με τα είδη εδώ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.