• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Τελευταίες Ανακοινώσεις - Νέα

Την Πέμπτη 25/6/2020 και κατά τις ώρες 15:00 έως 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου (Λευκωσίας 50, Περιστέρι, ΧΑΡΤΗΣ) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Αττικό νοσοκομείο, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του. 

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Οι σπουδαστές που έχουν μάθημα στο 3ο εργαστηριακό κέντρο και θα συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία θα πάρουν άδεια από τους εκπαιδευτές τους μετά την ολοκλήρωση της 2ης ώρας.
Οι απουσίες αυτές δεν θα ληφθούν υπόψη εφόσον οι καταρτιζόμενοι προσέλθουν στο χώρο του ΙΕΚ και συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Διαβάστε τα παρακάτω προσεκτικά:
H συμμετοχή όλων μας στην αιμοδοσία είναι πολύ σημαντική, καθώς η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και η προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας είναι ανεκτίμητη, ιδιαίτερα τώρα που λόγω εποχής υπάρχει αυξημένη ζήτηση για αίμα από συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και λόγω του φόβου λόγω κορονοϊου όπου η προσφορά σε αίμα είναι περιορισμένη.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς και την αρχή μιας ανιδιοτελούς και σωτήριας προσφοράς για το συνάνθρωπο. Αρκεί μόνο να αφιερώσουμε ελάχιστο χρόνο.
Ωστόσο, τα οφέλη από την αιμοδοσία δεν αφορούν μόνο τους παραλήπτες της «δωρεάς» μας, αλλά και εμάς τους ίδιους. Η αιμοδοσία δεν είναι σωτήρια μόνο για όποιον χρειάζεται αίμα, αλλά μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και την υγεία του αιμοδότη. Όλοι οι αιμοδότες περνώντας τη διαδικασία της αιμοληψίας ενδυναμώνουν τον οργανισμό τους, καθώς το σώμα αναγκάζεται να αναπαράγει το χαμένο αίμα με τα καινούρια λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία και να δώσουμε το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά μια πράξη αγάπης για το συνάνθρωπο, είναι μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Δείτε την αφίσα για την αιμοδοσία εδώ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.