• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Ενημέρωση   COVID 19

Η τελευταία κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’/32/8-1-2022) η οποία ισχύει μέχρι 17/1/2022, προβλέπει τη διά ζώσης λειτουργία των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) με φυσική παρουσία καταρτιζόμενων και εκπαιδευτών, καθώς και τη διενέργεια πρακτικής άσκησης/μαθητείας των καταρτιζόμενων των Ι.Ε.Κ., σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας και πρόληψης που ορίζονται στην υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.55254/9.9.2021 κοινή υπουργική απόφαση, όπως ισχύει.

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους έναντι του κορωνοϊού COVID-19, καθώς και όσοι δεν έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου, υποβάλλονται με δαπάνη τους σε διαγνωστικό έλεγχο (rapid ή PCR) δύο (2) φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την προσέλευσή τους στο ΙΕΚ και προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.

Με δεδομένο την υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης "Όμικρον", τόσο σε ανεμβολίαστους όσο και σε εμβολιασμένους, εφιστούμε τη μεγαλύτερη προσοχή σας και θα σας παρακαλούσαμε για την πρώτη προσέλευσή σας στο ΙΕΚ (μετά την περίοδο των διακοπών), να πραγματοποιήσετε όλοι διαγνωστικό έλεγχο (self-test ή rapid) και φυσικά να προσέλθετε εφόσον αυτό είναι αρνητικό. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε Φαρμακείο και να ζητήσετε self-test, δίνοντας το ΑΜΚΑ σας, μιας και υπάρχει πιθανότητα να το δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ.

Σε κάθε περίπτωση, όταν έχετε συμπτώματα που μοιάζουν με κοινό κρυολόγημα, όπως πονόλαιμο, ρινική καταρροή, κόπωση, μυϊκοί πόνοι και φυσικά πυρετό, επιβάλλεται να πραγματοποιείτε άμεσα διαγνωστικό έλεγχο (self-test ή rapid) και φυσικά να προσέρχεστε στο ΙΕΚ εφόσον αυτό είναι αρνητικό, ενώ θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα τη Γραμματεία.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΙΕΚ.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.